Hayvan Pazarı Geçici Kapatıldı

Hayvan Pazarı Geçici Kapatıldı

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik Kırıkkale’de de Canlı Hayvan Pazarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı.

A+ A-

Kırıkkale'de Hayvan pazarı kapatıldı KOVİD-19’LA Mücadele Kapsamında Kırıkkale’de Hayvan Pazarı Geçici Bir Süreyle Kapatıldı Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik korona virüsü (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Canlı Hayvan Pazarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı.

 

GEÇİCİ BİR SÜREYLE KAPATILDI

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik korona virüsü (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Canlı Hayvan Pazarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. Başkan Karafilik, hayvan pazarının ne zaman açılacağı konusunda da daha sonraki günlerde duyuru yapacaklarını söyledi.

 

 VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA

Kırıkkale’de Korona virüsüne karşı alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale’de her hafta kurulan Canlı Hayvan Pazarı, korona virüsü tedbirleri kapsamında geçici bir süre ile kapatıldı. Ayrıca alınan karar gereği Hayvan Pazarı'nda Kırıkkale Belediyesi ekiplerince pazarda dezenfekte çalışması yapılacağı bildirildi. Kırıkkale hayvan pazarının kapatılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur